BillyBird park “Hemelrijk”

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeest of een gezellige familiedag!
Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen verschillende binnen en buiten attracties, waaronder de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Ook vindt u bij BillyBird een uitgestrekt survivalgebied met daarin een spannend touwenparcours, de klimberg Hemelaya en de bootjesglijbaan Splash. Een van de absolute hoogtepunten in het park is toch wel de familie-achtbaan. Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl u razendsnel door het park wordt gelanceerd!

Hemelrijk website

 

Boerenbondsmuseum Gemert

In 2012 verkozen tot een van de leukste uitjes van Brabant door de leden van de ANWB!
In het Boerenbondsmuseum gaat u terug in de tijd. Want hier kunt u ervaren hoe het leven er aan toe ging in een Peeldorp anno 1900. Dat alles op een bijzondere locatie in Gemert. Het Boerenbondsmuseum biedt u een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum aantreft.

Boerenbondsmuseum website

 

Sauna- & beautyresort de Wellnessboot

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis…
Waan u in de wereld van luxe, wellness en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele faciliteiten die dit luxe jacht u biedt.
Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort. Kom eens langs en ervaar ook de wave of wellness…

Wellnessboot website