U krijgt les in de smederij van 2 geroutineerde smeden. Zij kunnen u op een ongedwongen wijze kennis laten maken met dit ambacht. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een door uzelf gesmeed werkstuk.

 

Dag workshop

Bij de dag workshop is inbegrepen:  het materiaal, een lunch, in de middag drankje en een hapje.  De minimale groepsgrootte is 6 personen, de maximale grootte is 10 personen. Voor de actuele prijs kunt u met ons contact opnemen via: info@smederijfranken.nl.

Programma

10:00
Ontvangst met koffie en thee in de Hooiberg

10:30
Uitleg van de opdrachten

11:00
Zelf aan de slag in de smederij

12:30
Lunch in de Hooiberg

13:30
Opdrachten afronden

16:30 met uitloop….
We eindigen de dag nog samen met een drankje in de hooiberg of als het weer het toelaat in de boomgaard.

Helaas is de dagworkshop momenteel niet mogelijk. Aan het einde van 2024 kunnen de dagworkshops weer geboekt worden. Dit kunt u doen via: info@smederijfranken.nl

Korte workshop 3,5 uur

Een goed alternatief is de Korte workshop smeden. Deze workshop duurt ongeveer 3,5 uur en is inclusief materialen en drankje met een borrelplank. Deze vinden meestal plaats in de weekenden. We starten om 13:00 uur en sluiten af zo rond 16:30 uur. Mocht u af willen wijken van de starttijd, is dit mogelijk. Voor de actuele prijzen kunt u contact opnemen via: info@smederijfranken.nl

Cadeaubonnen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven, denk dan eens aan onze cadeaubonnen.

Voor alle workshops geldt:

Draag zoveel mogelijk katoenen kleding, liefst lange mouwen en stevige schoenen. Omdat we werken met open vuur en kolen, is het aan te raden om oude kleding te dragen.

In de smederij krijgt u een leren smeedschort, veiligheidshandschoenen en veiligheidsbril  aangeboden.