U krijgt les in de smederij van 2 geroutineerde smeden. Zij kunnen u op een ongedwongen wijze kennis laten maken met dit ambacht. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een door uzelf gesmeed werkstuk.

De kosten voor deze workshop bedragen € 90,- per persoon. Dit is inclusief de begeleiding en de materialen. Inbegrepen zijn ook lunch en een drankje en een hapje in de middag.  De minimale groepsgrootte is 4 personen, de maximale grootte is 10 personen. (neem contact met ons op wanneer u met een afwijkende groepsgrootte wilt komen, prijs op aanvraag).

Daarnaast kunnen wij voor grotere groepen (tot 20 personen) ook een combinatie aanbieden van een workshop smeden en een workshop bloemschikken. Het bloemschikken vindt onder leiding van Miranda Geurts plaats. Neemt u voor een passend programma contact met ons op voor meer informatie.

 

Programma

10:00
Ontvangst met koffie en thee in de Hooiberg

10:30
Uitleg van de opdrachten

11:00
Zelf aan de slag in de smederij

12:30
Lunch in de Hooiberg

13:30
Opdrachten afronden

16:30 met uitloop….
We eindigen de dag nog samen met een drankje in de hooiberg of als het weer het toelaat in de boomgaard.

Overige activiteiten.

Inloopavonden Smeden

Op de donderdagavond zijn in de maanden van september t/m april, de Inloopavonden smeden. De avond start om 19:00 uur en zal om 22:00 uur afgelopen zijn. Kosten die hier aan verbonden zijn, zijn 20 euro per persoon, per avond, inclusief koffie en thee. (De  prijzen zijn exclusief materialen).

Deze avonden zijn zeker geschikt als u langduriger bezig wil zijn met het smeden, en de techniek beter onder de knie wil krijgen. Er is geen niveau gebonden aan deze avonden, u kan starten als beginner, maar kunt ook goed terecht als gevorderde smid. In overleg met Adrie kan er met u een plan gemaakt worden wat u wil maken.

Als u gebruik wil maken van deze avonden laat het ons dan even weten.

Wilt u iemand een origineel cadeau geven, denk dan eens aan onze cadeaubonnen.